Proljetna ponuda
Audi servisa

Pogledajte ponudu originalne dodatne opreme i lifestyle proizvoda po povoljnim cijenama. Odaberite svoje nove ljetne gume iz ponude renomiranih proizvođača Continental i Pirelli.

Nosač za bicikl

Izrađen od aerodinamički oblikovanih aluminijskih profila, pruža siguran i stabilan način za prijevoz jednog bicikla. Mogućnost zaključavanja. Maksimalna širina guma: 2,5” (63,5 mm). Maksimalna nosivost: 17 kg.

Osnovni krovni nosači

Audi originalni krovni nosači su izrađeni od aerodinamičkih aluminijskih profila koji smanjuju utjecaj vjetra i jednostavno se montiraju. Ovisno o modelu, mogu biti opremljeni s protuprovalnim sustavom zaključavanja.

LED ulazna svjetla

Prilikom otvaranja prednjih vrata, na tlo se pomoću LED tehnologije projicira svjetlosni potpis, koji pruža dodatno svjetlo kada ulazite u vozilo, ali također stvara i individualni sportski izgled. Za vozila sa standarno ugrađenim ulaznim svjetlima.

1 klik do servisa

Sami odabirete termin posjete servisu koji Vam najviše odgovara, a možete se odlučiti i za zajednički pregled vozila sa servisnim savjetnikom i po potrebi rezervirati zamjensko vozilo.

Gumeni tepisi

Gumeni tepisi savršeno su krojeni i nude optimalnu zaštitu unutrašnjosti od vlage i prljavštine. Pričvršćuju se na za to predviđena mjesta u kabini vozila. Jednostavni za održavanje.

Prostirka za prtljažnik

Praktičan gumeni tepih, s uzdignutim rubom, savršeno prati konture Vašeg prtljažnika i štiti ga od prljanja. U potpunosti vodootporan s teksturom koja sprječava klizanje.
Nastavak ispušnog lonca
Crno lakirana oznaka modela i Audi znaka
Zaštita ruba utovarnog prostora

Ljetne gume renomiranih proizvođača

Audi
lifestyle

Pogledajte ponudu lifestyle proizvoda koji stilom i kvalitetom opravdano nose oznaku Audi.

Dobrodošli u
Audi servis

Pogledajte kompletnu proljetnu ponudu na stranicama Audi servisa.

Sve navedene cijene su neobvezujuće preporučene cijene s uključenim PDV-om izražene u eurima i kunama. Konverzija cijene u kune izvršena je temeljem fiksnog tečaja 7,53450 kuna za 1 euro. Cijene ne uključuju ugradnju, osim ako nije posebno istaknuto.
© Porsche Croatia d.o.o. 2023.